KO SDP

Radnički protesti solidarnosti

Pozivamo vas da se pridružite protestu radnica firme Borac Banovići sutra u četvrtak 04. maja u 10.30 sati, ispred zgrade Vlade FBiH.

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine, kao radnička partija, se pridružuje protestu radnica i zahtjeva od Vlade FBiH da odmah, i bez odlaganja, ispuni obaveze prema radnicama iz Borca, Banovići.

Pozivamo radnike i radnice, sindikalce, intelektualce, nevladine organizacije, sve građane i građanke da podrže zahtjeve ovih 16 hrabrih radnica firme Borca Banovići koje su nakon najmanje 35 godina rada u tekstilnoj industriji ostale bez ikakvih primanje, prava na penziju i liječenje.

Iskažite svoju solidarnost dolaskom na sutrašnji protest i recite NE izbravljivanju radničke klase u Bosni i Hercegovini.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.