Srebrenik

Radni sastanak SDP-ovih aktivista

U sklopu predizbornih aktivnosti, juče su održani skupovi SDP-a u MZ Lipje i MZ Cage te radni sastanak SDP-ovih aktivista sa svih mjesnih područja na općini Srebrenik. Radnom sastanku koji je održan u restoranu “Evropa” u Srebreniku, prisustvovali su i gosti, kandidati na SDP-ovim listama za opće izbore u oktobru

Slika

 Da je SDP uistinu jedina politička opcija koja može predvoditi našu državu u borbi za ključnim promjenama, pokazat će i opći izbori u oktobru. Građani su prepoznali istinskog lidera što pokazuje posjećenost skupova SDP-a od strane građana i podrška koju iskazuju našim kandidatima.                                                                                                                               

U sklopu predizbornih aktivnosti, juče su održani skupovi SDP-a u MZ Lipje i MZ Cage te radni sastanak SDP-ovih aktivista sa svih mjesnih područja na općini Srebrenik. Radnom sastanku koji je održan u restoranu “Evropa” u Srebreniku, prisustvovali su i gosti, kandidati na SDP-ovim listama za opće izbore u oktobru.

Prisutnima su se obratili: Dževad Hadžić, nosilac liste za skupštinu Tuzlanskog kantona, Mijat Pavić, kandidat za Parlament Federacije BiH, Ferhat Mustafić, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH, te Hakija Meholjić, kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske, nosilac liste u svojoj izbornoj jedinici, koji je došao da podrži kandidata za načelnika općine Srebrenik, Mirzu Kešetovića.                                                                                            

U toku radnog sastanka, predstavili su se i kandidati naše općinske organizacije: prim. dr. Ziher Suljić,kandidat za zastupnika u Parlamentu Federacije BiH , Mustafa Muratović, kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona, Senada Junuzović, kandidat na listi za Parlament Federacije BiH, Suad Jašarević, kandidat na listi za Skupštinu Tuzlanskog kantona te kandidat za načelnika općine Srebrenik, Mirza Kešetović koji je i ovom prilikom izrazio spremnost i odlučnost da se uhvati u koštac sa lokalnim problemima nakon što bude izabran za načelnika općine Srebrenik, 28. septembra na vanrednim izborima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.