Doboj

Radna posjeta potpredsjednika SDP BiH Suljkanovića OO Miljkovac u Doboju

Potpredsjednik SDP BiH Enes Suljkanović i predsjednik RO SDP BiH Doboj Alen Petković prisustvovali su sjednici članstva Osnovne organizacije Miljkovac – GO SDP BiH Doboj, čime su započeli radne posjete Osnovnim organizacijama SDP BiH na području regije Doboj.

„Ovakav način obilaska i posjeta Osnovnim organizacijama i članovima SDP BiH, značajan jer članovi direktno mogu ukazati na probleme sa kojima se suočavaju u sredinama u kojim žive i rade. Svaki čovjek, član i članica, nam je bitan i ukoliko je moguće, potrebno je pomoći ljudima, naglasio je Suljkanović.“

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.