OO SDP BiH Jablanica

Radno-konsultativni sastanak SDP BiH HNK održan u Jablanici

Danas je u prostorijama OO SDP BiH Jablanica održan radno-kosultativni sastanak na kojem su uz domaćina, predsjednika OO SDP BiH Jablanica Damira Šabanovića učestvovali i predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, predsjednik KO SDP BiH HNK Zoran Mikulić, predsjednik GO SDP BiH Mostar Edin Zagorčić, predsjednik OO SDP BiH Konjic Suad Golubić, predsjednica OO SDP BiH Čapljina Vildana Sjekirica, kao i članovi drugih organa i tijela SDP BiH HNK.

Na sastanku je bilo govora o aktuelnoj političkoj situaciji, te također o pripremama za predstojeće Lokalne izbore.

Sagledavajući aktuelni društveno-politički trenutak istaknuto je da vladajuća koaliciji nema usaglašene stavove ni po jednom, za građane i Bosnu i Hercegovinu, važnijem pitanju.

Kad je u pitanju predstojeća kampanja za Lokalne izbore, razmatrane su aktivnosti SDP-a, a konstatovano je da će SDP BiH i njezini kandidati kampanju voditi korektno, argumentirano i na bazi Izbornih programa.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.