Izborna konferencija GO SDP BiH Banja Luka

Raditi na izgradnji unutarpartijske infrastrukture

Izabrano novo rukovodstvo Gradskog odbora SDP-a u Banja Luci.

Slika

Dana 21. 02. 2014. u Banja Luci je održana izborna konferencija Gradskog odbora SDP BiH.

Od 35 pozvanih bilo je prisutno 29 delegata iz svih osnovnih organizacija. Na konferenciji je izabran Radomir Topić za predsjednika GO SDP BiH, 11 članova Gradskog odbora kao i 3 člana Nadzornog odbora.

Pored delagata Konferenciji su prisustvovali podpredsjednik RS Enes Suljkanović, podpredsjednik SDP BiH Mirsad Đapo, predstavnici Opštinskih odbora SDP BiH iz Prijedora, Gradiške, Novog Grada, Kneževa i Kotor Varoša.

Generalni stav novog rukovodstva je da u predstojećem periodu treba intenzivnije raditi na konsolidaciji Gradskog odbora, kao i na izgradnji unutarpartijske infrastrukture.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.