Bihać

Putevi za Tromeđu

Dr. Lipovača je razgovarao sa mještanima i uručio im kopiju Odluke Vlade Kantona o izgradnji lokalnog puta Tromeđa -Konjodor za šta je izdvojeno 150 000 KM te puta Tromeđa-Crnkići za šta je planirano 80 000 KM

Slika

Hamdija Lipovača, premijer Unsko- sanskog kantona posjetio je jučer naselje Tromeđa na poziv mještana.

Dr. Lipovača je razgovarao sa mještanima i uručio im kopiju Odluke Vlade Kantona o izgradnji lokalnog puta Tromeđa -Konjodor za šta je izdvojeno 150 000 KM te puta Tromeđa-Crnkići za šta je planirano 80 000 KM.

– Hvala vam na pozivu. I ja i članovi moje Vlade trudimo se da raspoloživa sredstva za projekte rasporedimo tako da građani budu zadovoljni i sve općine zastupljene.Zato pitamo vas direktno: šta je prioriteti u skladu s inicijativama pristiglim od vas, građjana, rješavamo problem po problem. Zbog vas smo tu, i mi smo ti koji dolaze vama da vas cujemo i radimo postujući vas i vaše potrebe, kazao je premijer USK u razgovoru s mještanima Tromeđe.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.