Brčko distrikt

Puna podrška svim nezadovoljnim građanima

Ova afera potvrđuje svu bahatost, neodgovornost, sebičnost i nepotizam aktuelne brčanske vlasti

Slika

Dajemo punu podršku svim građanima Brčko distrikta BiH koji su nezadovoljni mjerama Vlade Distrikta na saniranju šteta prouzrokovanih nedavnim poplavama, kao i stanovnicima Palanke i Brke koji su na jučerašnjim protestima ispred Gradske vijećnice u Brčkom izrazili nezadovoljstvo spiskovima Vlade Brčko distrikta prema kojima će biti dijeljena pomoć za osobe koje su pretrpjele štete od poplava.

Ova afera potvrđuje svu bahatost, neodgovornost, sebičnost i nepotizam aktuelne brčanske vlasti.

Navedeni spiskovi očigledno nisu odraz stvarnih šteta koje su pretrpjeli građani Brčko distrikta BiH, nego su rezultat političkih nagodbi i nastojanja da se obeštete, prije svega, vlastiti stranački kadrovi.

Poslanici SDP-a u Skupštini Brčko distrikta BiH će na 40. redovnoj sjednici koja će biti održana 17.09.2014. godine insistirati da se izvrši revizija prezentiranih spiskova i da se obeštete građani prema stvarnoj šteti koju su pretrpjeli u nedavnim poplavama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.