KO SDP SBK

Puna podrška rukovodstvu SDP BiH i predsjedniku Nerminu Nikšiću

Ovih dana se vrše sinhronizovani napadi na Socijaldemokratsku partiju Bosne i Hercegovine, a posebno na predsjednika Nermina Nikšića. Predsjedništvo SDP BiH je radi sumnje na izborne malverzacije u Srebrenici iz članstva isključilo Begu Bektića, te raspustilo Općinsku organizaciju SDP BiH u Srebrenici. Rukovodstvo SDP BiH djelovalo je odmah i donijelo pravu odluku.

Oni koji napadaju SDP BiH su gubitnici iz tri kantonalne vlade (sarajevske, tuzlanske i zeničko-dobojske) i gubitnici lokalnih izbora u Sarajevu, a njihovi pomagači u svemu tome su bivši i poneki sadašnji naš član, koji radi ličnih interesa žele po svaku cijenu u koaliciju sa SDA.

Predsjedništvo KO SDP BiH Srednjobosanskog kantona/Kantona Središnja Bosna daje punu podršku rukovodstvu SDP BiH, na čelu s predsjednikom Nerminom Nikšićem, u očuvanju programskih opredjeljenja SDP BiH zasnovanih na antifašizmu, građanskom društvu, ravnopravnosti, multietničnosti i demokratskim principima na cijelom području Bosne i Hercegovine.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu