Tuzlanski kanton

Pudarić u posjeti Štabu civilne zaštite općine Lukavac i na Brčanskoj Malti

Nakon posjete Lukavcu, Pudarić će posjetiti i Tuzlu te u 13.00 sati položiti vijenac na Spomenik poginulim braniteljima BiH i Tuzle na Brčanskoj Malti, a sat kasnije će položiti vijenac na Spomen-obilježje poginulim braniocima BiH i Tuzle na Slanoj Banji

Slika

Potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić danas će posjetiti  Štab civilne zaštite općine Lukavac u kojoj je proglašeno stanje prirodne nesreće.

Pudarić će posjetiti Štab u 11.30 sati, a ukoliko vremenske prilike dozvole i put bude prohodan u 10.30 sati  posjetit će  i srpsku  pravoslavnu crkvu u Puračiću, saopćeno je iz Kabineta potpredsjednika FBiH.

Nakon posjete Lukavcu, Pudarić će posjetiti i Tuzlu te u 13.00 sati  položiti vijenac na Spomenik poginulim braniteljima BiH i Tuzle na Brčanskoj Malti, a sat kasnije će položiti vijenac na Spomen-obilježje poginulim braniocima BiH i Tuzle na Slanoj Banji.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.