Potpredsjednik FBiH

Pudarić posjetio mjesne zajednice Podjezera i Jezera

Svima onima koji žele da se vrate na svoju pradjedovsku zemlju treba im to i omogućiti i zadatak svih nas je da im u tome pomognemo

Slika

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Svetozar Pudarić posjetio je danas mjesne zajednice Podjezera i Jezera nadomak Teslića, a koje administratitvno pripadaju općini Zenica.

Pudarić se, povodom Vaskrsa, sastao s povratnicima i darovao djecu simboličnim prazničnim paketićima.

Nakon razgovora a mještanima evidentno je da se općina Zenica, kojoj su poslije rata pripale te mjesne zajednice, ne bavi problemima stanovnika i da se i nakon 20 godina stvari nalaze na istom mjestu, saopćeno je iz Pudarićevog kabineta.

"Svima onima koji žele da se vrate na svoju pradjedovsku zemlju treba im to i omogućiti i zadatak svih nas je da im u tome pomognemo. Zato očekujem da će se stvarna intergracija ovog dijela zeničke opštine napokon pomjeriti sa mrtve tačke. Neću dozvoliti nadležnima da zaborave na ove ljude", poručio je danas Pudarić, navodi se u saopćenju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.