Foča

Pudarić posjetio Medžlis Islamske zajednice

Pudarić je ranije ovog mjeseca, u okviru sredstava koji su mu na raspolaganju u Budžetu FBiH, dodijelio novčanu pomoć MIZ Foča za obnovu Aladža džamije

SlikaPotpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić posjetio je jučer Medžlis Islamske zajednice  Foča gdje se sastao sa Farukom ef. Džankićem, glavni imamom MIZ Foča. Pudarić i  Džankić razgovarali su između ostalog i o pomoći Fočaka nakon poplava koje su zadesile našu zemlju i potrebama nastradalog stanovništva.

Jedna od tema razgovora bila je i obnova Aladža džamije,  koja je kako je Pudarić ovom prilikom naveo, značila mnogo svima u BiH kao jedan od bisera osmanske arhitekture na Balkanu. Pudarić je ranije ovog mjeseca, u okviru sredstava koji su mu na raspolaganju u Budžetu FBiH,  dodijelio novčanu pomoć MIZ Foča za  obnovu Aladža džamije.

Na sastanku je zaključeno da se samo zajednički i kroz svakodnevnu komunikaciju može poboljšati kvalitet  života u fočanskoj regiji te  da je obnova povjerenja preduslov za dalji napredak stanovištva ovoga kraja. Da to možemo,  pokazuje i solidarnost građana cijele BiH u nemilim događajima koji su nas zadesili proteklih dana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.