Sarajevo

Pudarić pisao Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Evrope da pomognu BiH nakon poplava

Pudarić je u pismu Kieferu naveo kako obim katastrofe koja je zadesila našu zemlju prevazilazi mogućnosti njenih građana i vlasti te da pismo shvati kao apel nacionalne delegacije Bosne i Hercegovine kojim poziva sve zemlje članice Kongresa da na lokalnom i regionalnom nivou, kroz različite oblike pomoći i saradnje, pomognu građanima BiH da se što prije saniraju posljedice ove strašne katastrofe

Slika

Svetozar Pudarić, predsjedavajući delegacije BiH u Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Evrope, pisao je jučer generalnom sekretaru Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Evrope Andreasu Kieferu s ciljem organizovanja pomoći našoj zemlji nakon poplava. 

Pudarić je u pismu Kieferu naveo kako obim katastrofe koja je zadesila našu zemlju prevazilazi mogućnosti njenih građana i vlasti te da pismo shvati kao apel nacionalne delegacije Bosne i Hercegovine kojim poziva sve zemlje članice Kongresa da na lokalnom i regionalnom nivou, kroz različite oblike pomoći i saradnje, pomognu građanima BiH da se što prije saniraju posljedice ove strašne katastrofe, saopćeno je iz Pudarićevog kabineta. 

Pudarić je Kiefera zamolio da reaguje najhitnije. 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.