Innsbruck

Pudarić na Međunarodnoj konferenciji "Korupcija – preventivne i represivne mjere na evropskoj, nacionalnoj i regionalnoj razini"

Na konferenciji Bosnu i Hercegovinu predstavlja potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić

Slika

U Innsbrucku se  od 8.- 9. maja 2014. god., u organizaciji Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Evrope, pokrajine Tirol i grada Innsbrucka, održava Međunarodna konferencija "Korupcija – preventivne i represivne mjere na evropskoj, nacionalnoj i regionalnoj razini".

Na konferenciji Bosnu i Hercegovinu predstavlja potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić.

Pudarić je ovom prilikom istaknuo kako je pravo zadovoljstvo sto je sa  kolegama iz Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeca Evrope, ali i drugim ucesnicima iz EU mogao reci da je i u Bosni i Hercegovini napravljen na regionalnom, entitetskom, nivou znacajan korak naprijed u borbi protiv korupcije.

„Zahvalan sam svima onima koji su prije par dana na Predstavnickom domu Parlamenta Federacije BiH usvojili set antikorupcionih zakona. Jos samo Dom naroda i napokon cemo u FBiH imati instrumente jednake onima u zemljama EU“, poručio je Pudarić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.