Bosanski Brod

Pudarić na Božić u Sijekovcu

Pudarić je naglasio da je naročito važno da se danas na Božić-praznik porodice, sjetimo svih onih koji više nisu sa nama a čiji su životi mučki prekinuti samo zbog njihove nacionalne pripadnosti, imena i prezimena.

Slika

Potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić  položio je danas vijenac i odao poštu  nedužnim civilima  srpske nacionalnosti  pobijenim u  martu 1992. godine u selu Sijekovac  kod Bosanskog Broda.

Pudarić je naglasio  da je naročito važno da se danas na  Božić-praznik porodice, sjetimo svih onih koji više nisu sa nama a čiji su  životi mučki prekinuti samo zbog njihove nacionalne pripadnosti, imena i prezimena. 

Odavanje pošte i polaganje vijenca obavljeno je kod spomencrkve Svete Velikomučenice MarineOgnjene Marije.

Pudarić se nakon Sijekovca uputio prema Odžaku gdje će  posjetiti  dvije pravoslavne porodice u  te im uručiti skromne poklone povodom Božića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.