Potpredsjednik FBiH

Pudarić na Badnjak obradovao korisnike pučke kuhinje u Varešu

Već četvrtu godinu zaredom potpredsjednik Pudarić finansijski pomaže korisnike pučke kuhinje. Ove godine uručena je donacija u iznosu od 6240 KM za 104 korisnika ove ustanove

Slika

Potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić posjeto je danas župni ured u Varešu i pučku kuhinju.

Već četvrtu godinu zaredom potpredsjednik Pudarić finansijski pomaže  korisnike pučke kuhinje. Ove godine uručena je donacija u iznosu od 6240 KM za 104 korisnika ove ustanove.  Korisnici u pučkoj kuhinji dobivaju jedan obrok dnevno, a za ostale obroke moraju se snalaziti tako da će im ova donacija pomoći da bar malo osjete radost blagdana koji su pred njima.

 „Iako su ovo minimalna sredstva koja smo izdvojili, mogu pomoći nekima od njih da plate struju ili da kupe sebi neki od neophodnih lijekova. Žalosno je vidjeti lica koja čekaju da dobiju komad kruha da bi preživjeli do narednog dana, ali isto tako ima i onih koji su revoltirani što su dovedeni u ovakvu situaciju jer nemaju zaposlenja.

 

Također, znaju da nisu zaboravljeni i da ću u svom daljnjem radu nastojati pomagati ovoj kategoriji, ne samo u Varešu nego i u drugim krajevima BiH. Na kraju, želim svim građanima Vareša čestitati sretnu i uspješnu Novu godinu, a katolicima i pravoslavcima Božić,“ izjavio je Pudarić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.