Sarajevo

Pudarić i Bećirević posjetili crkvu Svetog Josipa

Sveti Josip se štuje posebno kao zaštitnik cijele Crkve i svake porodice. Patron je očeva, muževa te svih zanatlija i radnika

Slika

Potpredsjednik FBiH Svetozar Pudarić posjetio je danas  crkvu sv. Josipa na Marijin Dvoru u Sarajevu u pratnji načelnika Općine Centar Dževada Bećirevića. Pudarić i Bećirević čestitali su don Luki Brkoviću blagdan Svetog Josipa uz želju da međusobnim razumijevanjem, pravednošću,  voljom i trudom i dalje zajednički rade  za dobrobit svih naroda BiH.

Sveti Josip se štuje  posebno kao zaštitnik cijele Crkve i svake porodice. Patron je očeva, muževa te svih zanatlija i radnika.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.