Tešanj

Pudarić dočekao Božić u Tešnju

Radost Božića dočekao je sa povratnicima među kojima je bilo i onih koji su prepješačili i 11 kilometara kako bi prisustvovali liturgiji.

Slika

Potpredsjednik FBiH  Svetozar Pudarić prisustvovao je ponoćnoj božićnoj liturgiji u crkvi „Presvetog pokrova Bogorodice“ u Tešnju. Radost Božića dočekao je sa  povratnicima među kojima je bilo i onih koji su  prepješačili  i 11 kilometara kako bi prisustvovali liturgiji.

Prema riječima jereja Mihaila Gavrilovića, paroha tešanjskog koji je predvodio službu, badnjak je zapaljen u prisustvu 80-ak vjernika uz poruku Božića da i mi treba da se vladamo primjerom Boga i da, živeći u ljubavi s ljudima, snishodeći jedni drugima, pokažemo da smo dostojni i božanske ljubavi i ljubavi jednih prema drugima.

Svim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru Pudarić je uputio  iskrene čestitke povodom Hristovog rođenja. Mir Božiji, Hristos se rodi!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.