Zavidovići

Prvomajski uranak u organizaciji OO SDP BiH Zavidovići

Nakon što se završio defile automobila kroz grad druženje rukovodstva općinske organizacije SDP BiH Zavidovići sa simpatizerima i članovima je nastavljeno uz roštilj i osvježenje pored spomenika “NOR-a 1941-1945” Zavidovići

Slika

Jutros je kao i svih prethodnih godina građane Zavidovića probudila buka koju su stvarale trube više od stotinu automobila simpatizera i članova SDP BiH iz grada koji leži na tri tijeke.

Raduje nas činjenica da je odziv građana bio bolji u odnosu na prethodne godine, kao i činjenica da naša organizacija postaje bogatija za nekoliko desetina novih članova, posebno mladih osoba kojima je ovo bio prvi uranak u organizaciji jedine istinske ljevičarske partije u BiH, koja je svoje političke resurse usmjerila ka rješavanju, nažalost, zaboravljenih radničkih prava i obaveza ove populacije koja je dovedena na marginu socijalne egzistencije u našoj općini.

Nakon što se završio defile automobila kroz grad druženje rukovodstva općinske organizacije SDP BiH Zavidovići sa simpatizerima i članovima je nastavljeno uz roštilj i osvježenje pored spomenika "NOR-a 1941-1945" Zavidovići. OO SDP BiH Zavidovići će spremno dočekati naredne majske "Dane SDP" u našoj organizaciji i biće upriličeno nekoliko događaja o kojima će bosanskohercegovačka javnost biti pravovremeno informirana. 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.