DO SDP Brčko

Prvomajski uranak tradicija koja traje iz godine u godinu

Socijaldemokratska partija BiH, Organizacija za Brčko distrikt BiH je i ovoga Prvog maja organizovala tradicionalni prvomajski uranak u kojem je učestvovalo više od 200 članova SDP-a koji žele očuvati ovu tradiciju.

Naš tradicionalni prvomajski uranak je proteklih godina slavio rad, a ove godine je to svojevrsni protest protiv vlasti i stanja u ekonomiji kako u Brčko distriktu BiH tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini, pogotovo kada imamo u vidu najave daljnjih uskraćivanja radničkih prava onog malog broja sretnika koji rade. Ne trebam ni spominjati armiju nezaposlenih – kazao je predsjednik SDP-a u Brčko distriktu BiH Suad Burić.

Dodajući da danas, na ovaj način, i protestuju protiv takvog stanja i pozivaju sve progresivne snege da zajednički gradimo i Bosnu i Hercegovinu i Brčko distrikt BiH.
Burić je kazao da će se tradicija prvomajskog uranka čuvati „dokle god je zadnjeg SDP-ovca mi ćemo se truditi da održimo ovu tradiciju.

Dodajući da je prvomajska kolona obišla kompletan Brčko distrikt BiH, te da su na kraju svi skupa došli na gradsko izletište Ficibajer gdje su uz hranu, piće i muziku nastavili druženje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.