KO SDP BiH Sarajevo

Prvomajski proglas na ulicama Sarajeva

Povodom obilježavanja 1. maja, Međunarodnog praznika rada, danas je na ulicama Sarajeva, u organizaciji KO SDP BiH Sarajevo, održana podjela prvomajskog proglasa i poziva građanima na prvomajsko druženje, koje će se održati na Vilsonovom šetalištu od 09:00 do 11:00 sati.

Okupljenim građanima obratila se predsjednica Foruma sindikalnih aktivista SDP BiH Emina Abrahamsdotter kojom prilikom je naglasak stavila na težak položaj radnika i veliki broj nezaposlenih. Navela je da su radnička klasa i SDP dvije grane jednog stabla, jer je SDP po svojoj ideologiji radnička partija koja štiti radnička prava. Također je pozvala sve radnike da kroz političko-sindikalno organizovanje zajedno sa SDP-om ostvare zajedničke ciljeve.

Sa sličnim porukama se obratio i Avdo Hodžić, predsjednik Foruma sindikalnih aktivista KO SDP BiH Sarajevo, koji je istako da se od radnika očekuje da podnesu sav teret na putu ka boljoj budućnosti naše zemlje. Aktuelna vlast pokušajem ukidanja klauzule rada na nodređeno vrijeme je prijmjer nemara za radničku klasu.

SDP BiH poziva sve da budemo solidarni i jednistveni na putu ka izgradnji bolje budućnosti jer se samo zajedno možemo izboriti za bolju Bosnu i Hercegovinu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.