Bihać

Prvomajska čestitka Hamdije Lipovače

Sutra se obilježava Međunarodni praznik rada, dan kada radnici širom svijeta evociraju sjećanje na svoja dostignuća i žrtve koje su prije više stotina godina podnijeli pripadnici radničkog pokreta boreći se za svoja i prava svih radnika

Slika

Predsjednik KO SDP BiH USK, Hamdija Lipovača, povodom Prvog maja, Međunarodnog praznika rada  u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK i svoje lično ime  svim građanima  Bosne i Hercegovine  upućuje  najiskrenije čestitke.

–      Sutra se obilježava Međunarodni praznik rada, dan kada radnici širom svijeta evociraju sjećanje na svoja dostignuća i žrtve koje su prije više stotina godina podnijeli pripadnici radničkog pokreta boreći se za svoja i  prava svih radnika.

I ove godine Prvi maj kao simbol te borbe, radnici Bosne i Hercegovine i  Unsko-sanskog kantona dočekuju u vrlo teško teškom i nezavidnom položaju. Pravda za obespravljene radnike i njihove porodice, poboljšanje postojećih uvjeta rada za radnike svih profesija, otvaranje novih radnih mjesta ciljevi su čijem ostvarenju teži Socijaldemokratska partija  BiH USK želeći time poručiti da čvrsto stojimo na strani radnika.

Borba se nastavlja.

Sretan Vam Prvi maj!

S poštovanjem,

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.