Praznik rada

Prvomajska čestitka Denisa Bećirovića

Obilježavajući Praznik rada, trebamo se okrenuti osnovnim vrijednostima koje on simbolizira: radu, solidarnosti i ukupnom društvenom napretku

Slika

“Obilježavanje Međunarodnog praznika rada ima u BiH dugu tradiciju. Na taj dan se prisjećamo duge borbe za radnička prava. Radništvo je i danas, kao i cijelo društvo, suočeno sa brojnim posljedicama ekonomske krize. Jedini način da pobijedimo krizu jest jačanje naše ekonomije, privlačenje novih investicija i otvaranje novih radnih mjesta. Posebna je dužnost svih organa vlasti da nastave sa reformama i zaštitom interesa radnika i njihovih porodica, da budu u službi razvoja i socijalne pravde.

Obilježavajući Praznik rada, trebamo se okrenuti osnovnim vrijednostima koje on simbolizira: radu, solidarnosti i ukupnom društvenom napretku. Stoga ne smijemo gubiti optimizam, uvjereni da predan i pošten odnos prema svakodnevnim obavezama mora donijeti napredak. Svim radnicama i radnicima čestitam 1. maj – Međunarodni praznik rada!"

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.