Lagumdžija

Prvo dogovoriti reforme, pa onda formirati vlast

Očekujem da se građani opredijele za one političke snage koje su garant triju stvari, prije svega jačanja države u smislu njene daljnje integracije. Zatim, snage koje imaju iza sebe djelo, konkretan program i ljude koji garantuju više posla i treće, ništa manje važno, pravdu – istakao je Lagumdžija.

Slika

Vjerujem da će SDP biti politička stranka koja će biti nezaobilazan faktor u formiranju vlasti na svim nivoima. Iskreno se nadam da ćemo prvo dogovoriti reforme, pa onda formirati vlast, a ne obrnuto i mislim da je to ključna stvar – izjavio je danas predsjednik Socijaldemokratske partije BiH (SDPBiH) Zlatko Lagumdžija nakon što je glasao u prostorijama Druge gimnazije u Sarajevu.
 
U izjavi za novinare Lagumdžija je naveo da mu se čini, po onome što je dotad vidio, da će izlaznost biti mnogo veća nego što se prognoziralo.

– Očekujem da se građani opredijele za one političke snage koje su garant triju stvari, prije svega jačanja države u smislu njene daljnje integracije. Zatim, snage koje imaju iza sebe djelo, konkretan program i ljude koji garantuju više posla i treće, ništa manje važno, pravdu – istakao je Lagumdžija.
 
Dodao je da očekuje da se nastave neki pozitivni ekonomski trendovi, posebno u Federaciji BiH. 

SDP je bez obzira na rezultat, po njegovim riječima, spreman razgovarati sa svima o onome što se odnosi na posao, pravdu i jačanju države na putu ka evroatlantskim integracijama. 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.