Prvih 100 dana gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić

“Sarajevo nije samo skup ljudi i objekata, Sarajevo je za nas način života, Sarajevo se živi. Služiti takvom gradu je čast i privilegija kojoj, za moju malenkost, nema ravne.” Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić

Služiti Sarajevu znači i slušati njegov damar, a sve što smo radili i što planiramo raditi naredne četiri godine temelji se na viziji koju vam želimo predstaviti, sačinjenoj u ritmu damara ovog grada.

Da bismo sačuvali njegov sjaj, vratili njegovu slavu i podigli ga na pijedestal gdje pripada, u našoj viziji Sarajevo vidimo kao grad budućnosti, riznicu prošlosti, dom izvrsnosti, centar kreativnosti, arenu vrhunskog sporta, najboljeg domaćina, kao grad čuvar i kao grad hiljadu mostova.

Na tome smo neiscrpno radili, a u ovom kratkom izvještaju predstavljamo samo neke crtice ključnih aktivnosti u prvih stotinu dana:

Link: Prvih 100 dana i planovi za naredni period Gradonačelnice Grada Sarajeva


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu