OO SDP BiH Tešanj

Prvačići – sretan početak škole

Dragi učenici, nastavnici, direktori i roditelji, školska godina 2016/2017. počinje prvim školskim zvonom u četvrtak 1. septembra 2016. godine.
Posebnu dobrodošlicu u školske klupe želim prvačićima jer ovim započinje važan dio njihovog djetinjstva u uvjerenju da je znanje i obrazovanje najvažnije za sretnu budućnost.

Ostalim učenicima osnovnih i srednjih škola želim da svoje školsko vrijeme provedu u kreativnosti i radu, prijateljstvu i uzajamnom prihvaćanju, uz učitelje, nastavnike i profesore koji će im, zajedno uz roditelje, biti istinska podrška u učenju.

Cijenjeni prosvjetni radnici, vi imate jednu od najljepših, najplemenitijih, ali i najodgovornijih uloga u životu. Uvjeren sam da ćete učiniti sve, kao što ste to činili i do sada, da našoj mladosti, našim školarcima nova školska godina bude godina učenja i radosti.

S vama, dragi roditelji, dijelim sreću i ponos koji osjećate na ovaj dan, dan koji cijelog života grije dušu prijatnom toplinom.
U ime Komisije Fonda za unapređenje obrazovanja „Jasmin Smailbegović – Sisi“ i u svoje lično ime svima želim sretnu i uspješnu novu školsku godinu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.