Pronadeni listići BH Bloka u hrpi Koalicije za Mostar

SDP BiH traži od CIK da izvrši otvaranje svih vreća i ponovno prebroji sve listiće Lokalnih izbora u Mostaru.

Činjenica da je na samo jednom biračkom mjestu pronađeno 65 tuđih listića u hrpi Koalicije za Mostar, od kojih su većina listići BH Bloka, ukazuje na razmjer lopovluka koji je proveden na izborima u Mostaru.

Najnovije informacije jasno ukazuju da smo bili u pravu kada smo tvrdili da sve ankete govore u prilog devet mandata BH bloka i da su nam tri mandata ukradena na brojanju kroz nezakonite radnje biračkih odbora.

Smatramo da Mostar zaslužuje da nakon 12 godina dobije 35 vijećnika koji će biti izabrani poštenim prebrojavanjem glasova i biti rezultat istinite izborne volje građana Mostara.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu