Sasatanak Nikšić-Hadžikadić

Pronaći najbolji način za zajednički nastup stranaka u RS-u

Održan je sastanak između predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića i predsjednika Plarforme za progres, Mirsada Hadžikadića.

Razgovaralo se o najboljim načinima da se ideja o zajedničkom nastupu svih probosanskih snaga u entitetu Republika Srpska realizira.

Zaključeno je da je izuzetno važno da stranke koje podrže ovu inicijativu nađu najbolje kandidate koji dijele sudbinu sugrađana u RS i koji će znati artikulirati politiku i rješenja za sve građane u Republici Srpskoj.

Naravno da sve ono što je dobro za jedan dio Bosne i Hercegovine može predstavljati dobro rješenje za cijelu državu. Za početak nove priče u RS zaključeno je kako gospoda Vojin Mijatović i Jusuf Arifagić predstavljaju ljude koji mogu uživati podršku svih učesnica ovog projekta.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.