Tuzla

Promovirana Izborna strategija i kandidati za Opšte izbore

Na redovnoj sjednici bilo je riječi i o načinima vođenja kampanje, a ujedno se i razmatralo koji bi način rada na ovogodišnjoj kampanji bio najefektivniji

Slika

Kantonalni odbor SDP BiH Tuzla jučer je održao redovnu sjednicu na kojoj su predstavljeni kandidati za Opšte izbore u oktobru ove godine, ali i kandidat SDPBiH za člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović.

„U preostalim danima do izbora moramo učiniti sve da ostvarimo što bolji izborni rezultat, jer je očigledno da se naše društvo uspavalo. Zato se svi moramo probuditi i ujedinjeni očuvati integritet ove države. Nemamo čarobni štapić, ali ono što imamo je naše znanje i energija, a to možemo i moramo iskoristiti“; istaknuo je Hadžiomerović u svom obraćanju.

Sjednicu Kantonalnog odbora je vodio predsjednik Enver Bijedić, dok su izborni program, po segmentima, predstavili predsjednik SDP BiH Zlatko Lagumdžija, potpredsjednik SDP BiH Denis Bećirović i potpredsjednik Glavnog odbora Jasmin Imamović.

Na redovnoj sjednici bilo je riječi i o načinima vođenja kampanje, a ujedno se i razmatralo koji bi način rada na ovogodišnjoj kampanji bio najefektivniji.

Jednoglasno je pozdravljena inicijativa Predsjedništva SDP BiH o nekorištenju finansijskih sredstava za vanjsko plakatiranje, kako bi se taj dio novca mogao iskoristiti za pomoć građanima koji su izgubili sve u proteklim poplavama.

Opšta ocjena sjednice je da samo ujedinjeni možemo napraviti dobar rezultat na narednim izborima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.