KO SDP BiH USK

Promocija publikacije „Šta smo uradili“

Neće im uspjeti ni da zavaraju građane parolama i lažima kako su bajno živjeli u vrijeme vladavine SDA. Ne sjećamo se vaših zlatnih kašika, gospodo iz SDA.

Slika

Kantonalni odbor SDP Unsko-sanskog kantona promovirao je publikaciju „Šta smo uradili“. U publikaciji smo transparentno naveli šta je rađeno u resorima koje je vodio SDP u mandatnom periodu 2011-2014 godine.

–  Vukli smo kola koja smo preuzeli od SDA,  nakon što ih je SDA dvije decenije gurala u ambis. Prevarili su demobilisane borce, oteli im certifikate, uništili fabrike, prevarili prosvjetne radnike, ostavili Kanton sa 40  miliona maraka dugova prema nastavnicima i profesorima, bolnicu sa 12 miliona dugova.  Ni to im nije bilo dosta, nego su nam podmetali klipove u nadi da će nas zaustaviti. Nisu zaustavili SDP.

Neće im uspjeti ni da zavaraju građane parolama i lažima kako su bajno živjeli u vrijeme vladavine SDA. Ne sjećamo se vaših zlatnih kašika, gospodo iz SDA.

SDP , ujedinjen s građanima radio je i radit će i dalje na stvaranju boljeg sutra. Ujedinjeni smo za Krajinu iz koje naša djeca neće bježati, kao što su prvi pobjegli vodeći kadrovi  SDA. SDA Parlamentarci se u Krajinu vraćaju vraćaju samo pred izbore, po glasove kojima će osigurati naredni četvorogodišnji lagodan život pod svjetlima velegrada.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.