Promocija novih članova OO SDP BiH Centar Sarajevo

U prostorijama Općinske organizacije SDP BiH Centar Sarajevo, održana je svečana dodjela članskih kartica novim članicama i članovima organizacije. Srdačnu dobrodošlicu novim članovima poželjela je v.d predsjednica OO SDP BiH Centar Sarajevo Vera Brigić, izrazivši ovom prilikom svoje zadovoljstvo činjenicom da je ova organizacija bogatija sa novim članovima koji će biti nova snaga i podrška organizaciji u njenom daljnjem radu. Prisutnima se također obratio Generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić, član povjereništva KO SDP BiH Sarajevo Muamer Bešlija i potpredsjednik OO SDP BiH Centar Sarajevo Igor Stojanović, koji su prisutne upoznali sa aktuelnim dešavanjima kao i daljnjim planovima i aktivnostima SDP BiH. Svečanosti su prisustvovali i potpredsjednik OO SDP BiH Centar Sarajevo Radivoj Jadrić, članovi predsjedništva OO SDP BiH Centar Sarajevo Ivana Grgić, Nevenko Čengić, Himzo Oruč kao i članovi OO SDP BiH Centar Sarajevo Sandra Gluhić i Alen Tucaković. Nakon dodjele članskih kartica novoučlanjeni su imali priliku kroz neformalno druženje uz osvježenje, razgovarati o idejama i svom doprinosu ovoj organizaciji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.