Obilježen Dan državnosti Bosne i Hercegovine i 73. godišnjica ZAVNOBiH-a i AVNOJ-a

Promocija knjige “TITO I MI – JUČER, DANAS, SUTRA “u Jajcu

U okviru obilježavanja Dana državnosti BiH i obilježavanja 73. godišnjice ZAVNOBIH-a i AVNOJ-a u Jajcu je 26.11.2016. organiziran prigodan program u zgradi Drugog zasjedanja AVNOJ-a . Pored organizatora SABNOR-a BiH i njegovog predsjednika Bakira Nakaša, prisustvovale i delegacije iz Slovenije,Crne Gore,Makedonije,Srbije , kao i veliki broj antifašista iz velikog broja bh. gradova.

U okviru programa upriličena je i promocija knjige “TITO I MI – JUČER, DANAS, SUTRA “ koja je nastala uz veliki trud Muzafera Šehovića sa idejom rasvjetljavanja odnosa Tita prema Bosni i Hercegovini.

beska2

Sa svojim prilozima knjigu su obogatili respektabilni autori: Edhem Muftić, Salmedin  Mesihović,  Esad Bajtal, Mirko Pejanović, Esad Zgodić i Zlatko Dukić,a doprinos je dalo svojim prilozima i sjećanjima na Titovo doba i desetak građana: Suad Krajnović,Nada Mladina,Munevera Muminović,Sretko Radišić,Salih Brkić,Džemil Omerović,Besima Borić,Sead Adanalić,Slavko Kisura i Mulo Hadžić. Urednik knjige je Milan Pekić. Promotori u Jajcu su bili: Mirko Pejanović, Husnija Kamberović, Bakir Nakaš, Besima Borić i Muzafer Šehović. Nakon ove promocije SABNOR BIH će organizirati promocije i u nekoliko bh. gradova, a prva će biti održana početkom decembra u Sarajevu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.