Sarajevo

Promocija Bakira Hadžiomerovića i kantonalnih kandidata

Nakon zajedničkog sastanka tri osnovne organizacije SDP-a BiH Ilidža (Centar, Lužani i Pejton), na kojem je predstavljeno formiranje mini izbornih štabova i i na kojem je članstvo upoznato sa kandidatskim listama SDP-a BiH za predstojeće Opšte izbore, predstavljen je kandidat za člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović, koji je tom prilikom u razgovoru sa prisutnim drugaricama i drugovima odgovorio i na pitanje da li se boji prljave kampanje svojih političkih protivnika.

SlikaU vremenu najava da će ovogodišnja predizborna kampanja za sve nivoe vlasti u BiH biti prljava, a koju će obilježiti vjerovatni međusobni napadi i podmetanja, sinoćnji sastanak tri osnovne organizacije SDP BiH Ilidža i promocija Bakira Hadžiomerovića kao kandidata partije za bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, bili su, u najmanju ruku, nesvakidašnji.

Nakon zajedničkog sastanka tri osnovne organizacije SDP-a BiH Ilidža (Centar, Lužani i Pejton), na kojem je predstavljeno formiranje mini izbornih štabova i i na kojem je članstvo upoznato sa kandidatskim listama SDP-a BiH za predstojeće Opšte izbore, predstavljen je kandidat za člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović, koji je tom prilikom u razgovoru sa prisutnim  drugaricama i drugovima odgovorio i na pitanje da li se boji prljave kampanje svojih političkih protivnika.

“Ne, jer sam ja najprozivaniji i najnapadaniji novinar u BiH u posljednjih desetak godina, tako da sam već postao imun na takve stvari”, odgovorio je Hadžiomerović.

Nakon sastanka je, poznat kao ljubitelj dobre muzike, Bakir Hadžiomerović prisustvovao svirci u kultnom ilidžanskom Yu Caffeu gdje nije propustio priliku da prisutnim predstavi svoje najdraže pjesme. Repertoar u kojemu je preovladavao ex-yu rok i pjesme sa antifašističkim porukama, završio je riječima kultnog hita Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.