Enver Bijedić

Projekti putne infrastrukture ne smiju biti obustavljeni

Doskorašnji ministar prometa i komunikacija u Vladi Federacije BiH i aktuelni zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine gospodin Enver Bijedić (SDP) putem svoje oficijelne facebook stranice oglasio se kratkim saopštenjem u kojem je naglasio kako će Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine kao konstruktivna opozicija insistirati na završetku projekata vezanih za putnu infrastrukturu na području Tuzlanskog kantona. “Projekti putne infrastrukture koje je započela SDP-ova Vlada FBiH u prošlom mandatu ne smiju biti obustavljeni.” objavio je Bijedić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.