Projekat Visit Sarajevo u opštini Centar

U cilju unapređenja i razvoja turističke ponude Kantona Sarajevo, danas smo sa načelnikom Općina Centar Sarajevo Srđanom Mandićem potpisali Ugovor o sufinansiranju turističko-kulturnog projekta „Festival u Centru“.

Projekat „Festival u Centru“ ponudit će domaćim i stranim turistima, gostima, posjetiteljima i lokalnom stanovništvu atraktivne sadržaje na otvorenom.

Za vrijeme trajanja SARAJEVO FILM FESTIVALA, od 13. do 20. avgusta na lokalitetu Radićeve ulice, turisti i posjetitelji će imati priliku uživati u različitim muzičkim i glumačkim performansima, primijenjenoj umjetnosti, starim i modernim zanatima, te bogatoj gastronomskoj ponudi.

Projekt je osmišljen po uzoru na svjetske festivale gastronomije, umjetničkih obrta i zanata, te modernih manufaktura, gdje će posjetioci moći doživjeti autentična i nezaboravna iskustva kroz atraktivna dešavanja, a čime će se ujedno omogućiti i promocija, umrežavanje i podrška modernim craft poduzetnicima. „Festival u Centru“ bit će završen koncertom sevdaha u Botaničkoj bašti Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine.

Visit Sarajevo i Općina Centar namjeravaju nastaviti s jačanjem međusobne saradnje na realizaciji kvalitetnih projekata i manifestacija od zajedničkog interesa iz oblasti turizma, a u cilju povećanja turističkog prometa, produženja boravka turista i povećanja turističke potrošnje, te oporavka turističke privrede i stvaranja novih turističkih proizvoda.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.