Zaimović-Uzunović

Problemi su se gomilali i građani očekuju rješenje tih problema

Po njenim riječima, nije jednostavno i nije lako riješiti u kratkom vremenskom periodu sve ono što je napravljeno loše

Slika

Činjenica je da je u poratnom periodu pa sve do sada napravljeno nebrojeno mnogo problema koji su se gomilali i građani očekuju rješenje tih problema – kazala je danas u Sarajevu novinarima poslanica u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nermina Zaimović-Uzunović (SDP BiH), upitana da prokomentira proteste građana u pojedinim bh. gradovima.

Po njenim riječima, nije jednostavno i nije lako riješiti u kratkom vremenskom periodu sve ono što je napravljeno loše.

– Prije svega, loša privatizacija koja je ostavila mnoge građane bez posla, ostavila ih sa neriješenim statusom, a istovremeno država se zaduživala i nije mogla da odgovori svim zahtjevima ljudi. U dugom nizu godina, nije bilo dovoljno ni želje, a ni angažmana da se problemi građana riješe – kazala je Zaimović-Uzunović.

Po njenim riječima, oni su, na žalost, eskalirali u ovom periodu. Dodaje da, osim opravdanog nezadovoljstva građana situacijom u kojoj su se našli, neki elementi su to iskoristili da prave haos.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.