„ Privatna“ Vlada Mirsada Kukića

Ovim putem želimo još jednom podsjetiti građane Tuzlanskog kantona da je u subotu na Vanrednoj sjednici Skupštine TK smijenjena SDA-ova Vlada kojom je iz sjene upravljao Mirsad Kukić, a imenovana nova „privatna“ Vlada Mirsada Kukića.

SDP je na sjednici Skupštine zauzeo principijelan stav i nije se miješao u unutar stranačke sukobe u SDA.

SDA-ovo političko blato koje je zadnje tri godine obilježeno stalnim prekomponovanjem vlada, štrajkovima, smjenama, uništavanjem obrazovanja i zdravstva, neopravdanim samohvalisanjem je u subotu prekinuto tako što je „VELIKI VOĐA“ smijenio samozvanog „prvog čovjeka kantona“ i odlučio napraviti svoju privatnu Vladu.

U tom političkom poduhvatu pomogli su mu „stabilizatori“ SBB-a, koji zadnje dvije godine konstantno napuštaju vlast, a za gram vlasti daju sve.

Sva subotnja dešavanja su posljedica dugogodišnje vladavine SDA koja je ovu našu državu podijelila na razne „begovate“ u kojima gazduju lokalni moćnici.

Interesni sukobi i navodna čišćenja Stranke demokratske akcije ne donose ništa dobro građanima Tuzlanskog kantona, s obzirom da se ovdje radi o interesnom sukobu za bolje pozicioniranje unutar SDA putem kojih bi se ostvarili samo lični interesi pojedinaca u ovladavanju resursima Tuzlanskog kantona.

Sigurni smo da su građani prepoznali da SDA i odmetnuti vladari proistekli iz nje ne mogu ništa dobrog donijeti i da će ih građani kazniti na oktobarskim izborima i konačno ih poslati u političku prošlost .

Služba za odnose s javnošću
KO SDP BiH Tuzla

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.