Aktivnosti KO SDP-a ZDK

Pripreme za Opće izbore 2014. godine

Cilj sastanak bio je međusobno informisanje o trenutnim aktivnostima u Kantonalnoj i općinskim organizacijama SDP BiH Zeničko-dobojskog kantona

Slika

Danas je u sjedištu Kantonalne organizacije SDP BiH ZDK održan sastanak kome su prisustvovali uposlenici SDP BiH sa područja ZDK. Cilj sastanak bio je međusobno informisanje o trenutnim aktivnostima u Kantonalnoj i općinskim organizacijama SDP BiH Zeničko-dobojskog kantona, te planom aktivnosti za naredni period.

Sastanak je otvorio i prisutne pozdravio predsjednik KO SDP BiH ZDK Mirsad Mešić, a uvodne napomena dala je sekretar KO SDP BiH ZDK Marina Mujkanović. Razgovarano je aktivnostima koje se trenutno vode u OO SDP BiH: projekat siguran glas, evidentiranje kandidata za posmatrače i biračke odbore, ažuriranje baze članstva, odražavanje sastanaka u osnovnim organizacijama, i dr.

Poseban akcenat stavljen je na popunjavanje kandidatskih obrazaca i dostavljanja istih u utvrđenom roku u SDP BiH. Ovom prilikom uposlenici su i preuzeli obrasce za kandidate iz matičnih organizacija sa zadatkom da iste uruče kandidatima, daju uputstva o načinu popunjavanja , te ih u utvrđenom roku vrate u KO SDP BiH ZDK.

Nakon sastanka uposlenici su nastavili druženje, uz razgovor i kafu .

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.