Sjednica u Sarajevu

Nastavak priprema za lokalne izbore na sjednici Glavnog odbora

Sjednica Glavnog odbora Socijaldemokratske partije BiH bit će održana 5. marta 2016. godine u Sarajevu, a na dnevnom redu je izvještaj o radu Predsjedništva između dvije sjednice Glavnog odbora, kao i aktuelna politička situacija, piše bh. novinska agencija Patria.

Saša Magazinović, predsjednik GO SDP kazao je za Patriju da će na sjednici biti imenovani članovi Savjeta SDP-a, te razmatrani finansijski izvještaji za 2015. godinu i finansijski plan za tekuću godinu, kao i izvještaji o radu foruma žena, mladih i klubova SDP-a na svim nivoima vlasti.

Jedna od tačaka su i lokalni izbori, te će biti donesen Pravilnik o kandidovanju i listama. Na pitanje da li je dogovorena saradnja između SDP-a i DF-a o zajedničkim kandidatima za načelnike, Magazinović je kazao da kontakti postoje i da će prema dogovoru gdje ocijene da mogu ponuditi zajedničkog kandidata.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.