Tešanj

Pripreme za Donatorsku večeru i Dan planete Zemlje

Na sjednici se razgovaralo i o narednim aktivnostima Foruma mladih, prije svega o dosadašnjem tijeku priprema za osmu „ Donatorsku večeru“ Fonda za unaprijeđenje obrazovanja, koja je zakazana za 18.04.2014. godine u hotelu „ AA“ u Jelahu

Slika

Proteklog vikenda u kancelariji OO SDP BiH Tešanj održana je deseta, redovna, sjednica Izvršnog odbora Foruma mladih SDPBiH Tešanj.

Na sjednici je dat osvrt na nedavno održanu Programsku konvenciju SDP BiH, data je puna podrška predstavnicima SDP BiH u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti u naporima ka postizanju daljnjih koraka ka boljoj Bosni i Hercegovini.

Na sjednici se razgovaralo i o narednim aktivnostima Foruma mladih, prije svega o dosadašnjem tijeku priprema za osmu „ Donatorsku večeru“ Fonda za unaprijeđenje obrazovanja, koja je zakazana za 18.04.2014. godine u hotelu „ AA“ u Jelahu.

Otpočete su i pripreme za obilježavanje 22. aprila – Dana planete Zemlje.                                                                                        

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.