Denis Bećirović

Prijedlog rezolucije o provjeri porijekla imovine političara u BiH

U parlamentarnu proceduru upućen Prijedlog rezolucije o provjeri porijekla imovine političara u Bosni i Hercegovini

Slika

Dr. Denis Bećirović je u parlamentarnu proceduru uputio Prijedlog rezolucije o provjeri porijekla imovine političara u Bosni i Hercegovini, među kojima su članovi Predsjedništva BiH, poslanici i delegati u Parlamentarnoj skupštini BiH, ministri i zamjenici ministara u Vijeću ministara BiH, predsjednici i potpredsjednici Federacije BiH i Republike Srpske, poslanici u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH i Narodnoj skupštini Republike Srpske, delegati u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH i Vijeću naroda Republike Srpske, ministri i zamjenici ministara u Vladi Federacije BiH i Vladi Republike Srpske i predsjednici političkih stranaka koje imaju svoje predstavnike u organima izvršne i zakonodavne vlasti na državnom i entitetskom nivou.

Tekst Prijedloga rezolucije o provjeri porijekla imovine pogledajte OVDJE.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.