5. regionalna politička škola FOM SDP BiH

Prijavite se za učešće na Regionalnoj političkoj školi Vučko

Forum mladih SDP BiH u saradnji sa Friedrich-Ebert-Stiftung organizuje 5. Regionalnu političku školu VUČKO, koja će se održati od 01.08. – 03.08.2014. na Jahorini u hotelu Vučko.

Slika

Regionalna politička škola Vučko predstavlja zajedničku političku edukaciju i trening članova i članica podmladaka socijaldemokratskih partija Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine sa ciljem jačanja njihove međusobne saradnje, zajedničkog učenja i razmjene iskustava.

Program sadrži teme kao što su evropske integracije, regionalna saradnja i pokretanje zajedničkih projekata, kao i obilazak Parlamentarne skupštine BiH i razgovor sa parlamentarcima.

Svi zainteresovani članovi Foruma mladih SDP BiH se mogu prijaviti sa kratkim motivacionim pismom i biografijom na e-mail adresu vucko@fomsdp.ba najkasnije do nedjelje, 20.07.2014 do 24:00 CET.

Broj učesnika/ica je ograničen na 30. Učešće u političkoj školi Vučko je potpuno besplatno. Troškove hrane i smještaja za sve učesnike/ice snose organizatori.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.