5. regionalna politička škola FOM SDP BiH

Prijavite se za učešće na Regionalnoj političkoj školi Vučko

Forum mladih SDP BiH u saradnji sa Friedrich-Ebert-Stiftung organizuje 5. Regionalnu političku školu VUČKO, koja će se održati od 01.08. – 03.08.2014. na Jahorini u hotelu Vučko.

Slika

Regionalna politička škola Vučko predstavlja zajedničku političku edukaciju i trening članova i članica podmladaka socijaldemokratskih partija Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine sa ciljem jačanja njihove međusobne saradnje, zajedničkog učenja i razmjene iskustava.

Program sadrži teme kao što su evropske integracije, regionalna saradnja i pokretanje zajedničkih projekata, kao i obilazak Parlamentarne skupštine BiH i razgovor sa parlamentarcima.

Svi zainteresovani članovi Foruma mladih SDP BiH se mogu prijaviti sa kratkim motivacionim pismom i biografijom na e-mail adresu vucko@fomsdp.ba najkasnije do nedjelje, 20.07.2014 do 24:00 CET.

Broj učesnika/ica je ograničen na 30. Učešće u političkoj školi Vučko je potpuno besplatno. Troškove hrane i smještaja za sve učesnike/ice snose organizatori.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.