SDP BiH Centar

Prihvaćena inicijativa o imenovanju parka po Kemalu Montenu

Na inicijativu aktivista SDP-a, koji participiraju u radu Savjeta MZ Park-Višnjik, kojim rukovodi naš član Amar Ibrulj, pokrenuta je inicijativa o imenovanju jednog parka u ovoj mjesnoj zajednici po istaknutom sarajevskom umjetniku i članu SDP-a, Kemalu Montenu.

Nadležna općinska Komisija za javna priznanja i obilježavanje istaknutih datuma i ličnosti, uputila je ovu inicijativu prema građanima Mjesne zajednice Park-Višnjik, koji su je na posebnom Zboru građana jednoglasno podržali.

Očekuje se kako će inicijativa naići i na pozitivan stav Općinskog vijeća Centar, nakon čega bi se ona uputila Skupštini Kantona Sarajevo na konačno izjašnjavanje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.