Općina Centar

Prihvaćena inicijativa kluba vijećnika SDP-a o davanju imena parka »Sevdaha Safeta Isovića«

Na 46. sjednici Općinskog vijeća Centar prihvaćena je zajednička inicijativa Klubova vijećnika SDP-a i Naše stranke, da se park lokalitetu kod Druge gimnazije daje ime »Park sevdaha Safeta Isovića.«

Kako je naveo šef Kluba vijećnika SDP-a Jasmin Gazija, Safet Isović kao velikan tradicionalne bosanske muzike i pjesama sevdalinke, nažalost do sada nije dobio takav vid priznanja da se pojedini lokalitet u Sarajevu nazove po njemu, ova zajednička inicijativa SDP-a i Naše stranke naišla je na pozitivan odjek.

Očekuje se da će i građani MZ Džidžikovac-Koševo I, gdje ovaj lokalitet pripada, također dati svoju podršku kako bi se ona uputila Skupštini Kantona Sarajevo na konačno odlučivanje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.