SDP BiH Novo Sarajevo

Prezentovan Izborni program SDP-a članovima Osnovne organizacije Željeznička

Osnovna organizacija SDP BiH ¨Željeznička¨ jučer je u okviru plana rada realizovala niz aktivnosti na upoznavanju članstva sa programom i kandidatima SDP BiH Novo Sarajevo za Lokalne izbore 2016. godine, te izvršila podjelu „Glasa slobode“ članovima i simpatizerima SDP-a u ovoj mjesnoj zajednici. U okviru upoznavanja sa programom bitan je svaki član, te su s tim u vezi i posjetili najstarije članove partije Hatidžu Kreso, Avdu Demirovića i Miroslava Misitu u njihovim domovima, gdje su uz drugarsku atmosferu prodiskutovali o aktivnostima SDP-a i vraćanju povjerenja građana u jedinu iskrenu partiju ljevice.

zeljez (7)

Rukovodstvo OO SDP BiH Željeznička i predsjednik OO SDP BiH Novo Sarajevo Miroslav Živanović su nakon obilaska najstarijih članova na sastanku osnovne organizacije, prisutnim članovima prezentovali ključne politike iz usvojenog Izbornog programa SDP-a, upoznali ih sa nosiocem liste Samirom Suljevićem, te ostalim kandidatima za općinsko vijeće sa područja te mjesne zajednice.

Po završetku sastanka i druženja sa članovima SDP-a, delegacija Osnovne organizacije Željeznička je sa kandidatima položila cvijeće na spomenike ubijenim Novo Sarajlijama ispred Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sarajevo, te u krugu nekadašnje fabrike „Vaso Miskin Crni“.

zeljez (3)

SDP BiH Novo Sarajevo i ostale osnovne organizacije nastaviće sa sličnim aktivnostima na upoznavanju svih članova partije sa Izbornim programom SDP-a za Lokalne izbore 2016. godine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.