Sarajevo

Prezentacija sajma energetike ENERGA 2014

U svom obraćanju zamjenica ministra je navela da će Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i u narednom periodu nastaviti pružati punu podršku daljnjem unapređenju ove oblasti u Bosni i Hercegovine

Slika

U Vanjskotrgovinskoj komori Bosne i Herecegovine je organizirana Prezentacija Međunarodnog specijaliziranog sajma energetike ENERGA 2014 i Međunarodne konferencije ENERGA 2014 koje će biti održane u Tuzli u periodu od 10. do 13. juna 2014. godine.

Pokrovitelj Konferencije ENERGA Tuzla već četvrtu godinu je Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

U ime pokrovitelja Konferencije skupu se obratila zamjenica ministra g-đa Ermina Salkičević-Dizdarević i iskazala zadovoljstvo dostignutim nivoom kvaliteta i prepoznatljivosti Konferencije te sajma ENERGA u cjelini.

U svom obraćanju zamjenica ministra je navela da će Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i u narednom periodu nastaviti pružati punu podršku daljnjem unapređenju ove oblasti u Bosni i Hercegovini.

Posebno je ukazala na važnost postojanja kvalitetnijeg i svaobuhvatnijeg zakonodavstva kojim bi se uredila ova oblast na nivou Bosne i Hercegovine.

Zamjenica ministra je iskazala svoje uvjerenje da ćemo nakon Međunarodne konferencije ENERGA 2014, imati novi pristup i nove ideje kako da napravimo iskorak u sektoru Energije i omogućimo ubrzani razvoj Bosne I Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.