OO SDP BIH Žepče

Prestanite sa ismijavanjem, obmanama i ponižavanjem građana općine Žepče

Poznavajući licemjernu strategiju SDA Žepče, koju su još jednom pokazali kroz saopštenja za javnost, koje je objavljeno u petak, u kojem stoji da je SDP Žepče licemjerna političku opcija, koja, kako navode jedno priča, a drugo radi.
Znajući o kakvoj krajnje licemjernoj političkoj opciji se radi, upravo iz tih razloga u SDP-u Žepče su odlučili pozvati građane da prisustvuju sjednici, te da svojim očima, a ne putem medija, svjedoče evidentnoj krizi morala, pohlepi u redovima SDA i pljački vlastitog naroda.
Sa jedne strane se pozivaju na legitimitet dobijen od građana, a sa druge zavlače ruke u džep građana i na godišnjem nivou kradu 30.000 KM?
Za govornicom se konstantno pozivaju na Boga, a kada ih se upozori da ne uzimaju od građana i da taj novac usmjere u pravcu rješavanja nagomilanih problema građana općine Žepče, onda to pravdaju apsurdnim konstatacijama da su vijećnici svojim radom zaslužili povećanje paušala.
SDP Žepče želi informisati građane,da se na sjednicama OV Žepče za riječ ne javi preko 70% vijećnika,a prijedlozi i inicijative se nikako ne spominju.
Ne treba dopustiti da vrijeđaju inteligenciju građana,jer njima odgovara ovakvo stanje, to je njihov model – da su svi političari – vijećnici u OV Žepče isti , tako oni vladaju Općinom Žepče preko 20. godina.

Istina je samo jedna, građanima je u četiri godine vijećničkih mandata ukradeno preko 120.000 KM, a za ovakvu Odluku su glasali vijećnici SDA, vijećnici HDZ-a, vijećnik A SDA i niko više.
Gospodi iz SDA, HDZ-a i gospodinu Derliću iz A SDA bi bilo bolje da svoju energiju usmjere ka objašnjavanju svojim glasačima o prevarama i pljačkama. Glasači vam to sigurno neće zaboraviti, a SDP Žepče će se boriti da istina izađe na vidjelo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.