Srebrenik

Preminuo Jasmin Likić, predsjednik FOM SDP Srebrenik

Forum mladih SDP BiH Srebrenik, njegove kolege, prijatelji i svi koji su Jasmina lično poznavali neutješni su i s nevjericom su prihvatili vijest, jer se radi o izuzetno pozitivnoj, plemenitoj i velikodušnoj osobi sa mnogobrojnim uspješno realizovanim projektima u lokalnoj zajednici u kojoj je živio.

Slika

Predsjednik Foruma mladih SDP BiH Srebrenik, dipl. ing. Jasmin Likić, preminuo je sinoć u 30. godini života. Nakon što mu je u porodičnoj kući u Ljenobudu pozlilo, hitno je prebačen na UKC Tuzla gdje je konstatovan moždani udar koji naš drug Jasko, nažalost, nije preživio.

Dženaza-namaz će se obaviti sutra, 29.01.2014. godine s polaskom u 14h ispred porodične kuće u Ljenobudu.

Forum mladih SDP BiH Srebrenik, njegove kolege, prijatelji i svi koji su Jasmina lično poznavali neutješni su i s nevjericom su prihvatili vijest, jer se radi o izuzetno pozitivnoj, plemenitoj i velikodušnoj osobi sa mnogobrojnim uspješno  realizovanim projektima u lokalnoj zajednici u kojoj je živio.

Srebrenik je ostao bez velikog čovjeka, druga, prijatelja, bez mladosti koja je obećavala mnogo.

Neka mu je vječni rahmet duši.