Srebrenik

Preminuo Jasmin Likić, predsjednik FOM SDP Srebrenik

Forum mladih SDP BiH Srebrenik, njegove kolege, prijatelji i svi koji su Jasmina lično poznavali neutješni su i s nevjericom su prihvatili vijest, jer se radi o izuzetno pozitivnoj, plemenitoj i velikodušnoj osobi sa mnogobrojnim uspješno realizovanim projektima u lokalnoj zajednici u kojoj je živio.

Slika

Predsjednik Foruma mladih SDP BiH Srebrenik, dipl. ing. Jasmin Likić, preminuo je sinoć u 30. godini života. Nakon što mu je u porodičnoj kući u Ljenobudu pozlilo, hitno je prebačen na UKC Tuzla gdje je konstatovan moždani udar koji naš drug Jasko, nažalost, nije preživio.

Dženaza-namaz će se obaviti sutra, 29.01.2014. godine s polaskom u 14h ispred porodične kuće u Ljenobudu.

Forum mladih SDP BiH Srebrenik, njegove kolege, prijatelji i svi koji su Jasmina lično poznavali neutješni su i s nevjericom su prihvatili vijest, jer se radi o izuzetno pozitivnoj, plemenitoj i velikodušnoj osobi sa mnogobrojnim uspješno  realizovanim projektima u lokalnoj zajednici u kojoj je živio.

Srebrenik je ostao bez velikog čovjeka, druga, prijatelja, bez mladosti koja je obećavala mnogo.

Neka mu je vječni rahmet duši.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.