Premijeru Nikšiću uručena Plaketa Sportskog saveza invalida FBiH

Redžić je Nikšiću Plaketu SSI FBiH za nesebičan doprinos i podršku razvoju sporta osoba sa invaliditetom, kako njegovu ličnu, tako i Vlade FBiH

Slika

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić primio je danas u sjedištu Vlade u Sarajevu delegaciju Sportskog saveza invalida Federacije BiH u kojoj su bili predsjednik ove asocijacije Redin Redžić i potpredsjednik Ismet Bajrović.

Tom prilikom Redžić je federalnom premijeru uručio Plaketu SSI FBiH za nesebičan doprinos i podršku razvoju sporta osoba sa invaliditetom, kako njegovu ličnu, tako i Vlade FBiH, u 2013. godini.

Premijer Nikšić je uz zahvalnost na ovom priznanju istakao da saradnju između Federalne vlade i organizacija koje okupljaju sportiste sa invaliditetom treba nastaviti i u ovoj godini kroz projekte koje će pripremiti ovaj savez, a bit će realizirani putem resornih federalnih ministarstava.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.