Premijerska trojka spremna na potpuno urušavanje domaće privrede i životnog standarda građana

Pismo namjere danas objavljeno u medijima, a koje je vlast mjesecima krila od javnosti je pokazao nivo brutalnih laži kojim je vladajuća koalicija manipulira građanima ove zemlje pojašnjavajući im ekonomske bajke u koje niko živ više ne vjeruje osim njih samih.

Sad je više nego jasno da se radi o najgoroj parlamentarnoj većini u istoriji ove zemlje koja  je bila spremna bez saglasnosti parlamenta i građana ove zemlje rasprodati sve što vrijedi, a da je u državnom vlasništvu.

Sadržaj pisma namjere je toliko katastrofalan da nije moguće naći niti jednu mjeru koja je planirana u interesu vlastitih građana, što pokazuje da je premijerska trojka ove zemlje zajedno sa strankama iz koje dolaze spremna na potpuno urušavanje domaće privrede i opšteg životnog standarda građana vlastite zemlje za rad kriminalno tajkunskih interesa.

Danas je jasno da ovakvo pismo namjere bilo potpisano ili ne nema apsolutno nikakav legitimitet ukoliko ne bude dobilo prethodnu saglasnost nadležnih parlamenata.

Nadamo se da će vladajući shvatiti nivo štete koju prave i ovu vlastitu manipulacijsku odluku da potpisivanje pisma namjere pomjere iza lokalnih izbora ipak preformulisati u trajni čin nepotpisivanja istog iz razloga njegove apsolutne neprihvatljivosti za bilo koga dobronamjernog u ovoj zemlji.

Na kraju, SDA kao pobjednička stranka mora shvatiti kako je iz sadržaja pisma namjere apsolutno jasno da ono ide jedino u prilog onima koji bi da BiH uskoro nestane, prvo ekonomski pa onda politički.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.