Bosanska Krupa

Premijer USK-a Hamdija Lipovača u radnoj posjeti općini Bosanska Krupa

Razgovaralo se o situaciji u ovoj Općini, te načinima na koji kantonalna vlast može pomoći rješavanja određenih problema.

Slika

Premijer Unsko-sanskog kantona (USK), Hamdija Lipovača boravio je u radnoj posjeti Općini Bosanska Krupa, gdje se sastao s načelnikom Arminom Halitovićem. 

Razgovaralo se o situaciji u ovoj Općini, te načinima na koji kantonalna vlast može pomoći rješavanja određenih problema. 

Premijer Lipovača, zajedno s domaćinom, posjetio je i Mesdžid Krušnica u Govedarnici, gdje je razgovarao s džematlijama. Upoznao ih je da je Vlada USK-a isplatila 16.000 KM kako bi im pomogla oko izmještanja dalekovoda, koji ometa izgradnju džamije. 

Lipovača je potom u svojstvu v.d. ministra unutrašnjih poslova USK-a obišao Petu policijsku upravu Bosanska Krupa. 

– Došao sam da čestitam načelniku Uprave glavnom inspektoru Himzi Krupiću i da mu dam podršku. Mi kao država stojimo iza svoje policije infrastrukturno, financijski i da kažem opremom, Upozoravam na činjenicu da će sada, kada je po prvi put formirana policijska uprava, ovdje kriminal imati problem sa ljudima kao što su Himzo Krupić i drugi policajci – istakao je Lipovača. 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.