Bosanska Krupa

Premijer USK-a Hamdija Lipovača u radnoj posjeti općini Bosanska Krupa

Razgovaralo se o situaciji u ovoj Općini, te načinima na koji kantonalna vlast može pomoći rješavanja određenih problema.

Slika

Premijer Unsko-sanskog kantona (USK), Hamdija Lipovača boravio je u radnoj posjeti Općini Bosanska Krupa, gdje se sastao s načelnikom Arminom Halitovićem. 

Razgovaralo se o situaciji u ovoj Općini, te načinima na koji kantonalna vlast može pomoći rješavanja određenih problema. 

Premijer Lipovača, zajedno s domaćinom, posjetio je i Mesdžid Krušnica u Govedarnici, gdje je razgovarao s džematlijama. Upoznao ih je da je Vlada USK-a isplatila 16.000 KM kako bi im pomogla oko izmještanja dalekovoda, koji ometa izgradnju džamije. 

Lipovača je potom u svojstvu v.d. ministra unutrašnjih poslova USK-a obišao Petu policijsku upravu Bosanska Krupa. 

– Došao sam da čestitam načelniku Uprave glavnom inspektoru Himzi Krupiću i da mu dam podršku. Mi kao država stojimo iza svoje policije infrastrukturno, financijski i da kažem opremom, Upozoravam na činjenicu da će sada, kada je po prvi put formirana policijska uprava, ovdje kriminal imati problem sa ljudima kao što su Himzo Krupić i drugi policajci – istakao je Lipovača. 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.